Call Center:

O Nama

Kratak istorijat naše kompanije

Royal Express je nova kompanija na kurirskom tržištu, čija je specijalnost dostava paketa, koleta i dokumenata na teritoriji Srbije, Evrope, ali i celog sveta.

Rastemo iz dana u dan. U ovom trenutku, raspolažemo sa 18 kurirskih centara i preko 240 vozila, uz primenu najsavremenije tehnologije i adekvatne metodologije, što garantuje isporuku u optimalnom roku. Naši klijenti u svakom trenutku imaju uvid u status njihove pošiljke kao i u okvirni termin isporuke.

Poštujemo vreme i novac naših klijenata, stoga funkcionišemo po principu “od vrata do vrata” i “danas za sutra”, i to po najvišim svetskim standardima. Pod sloganom “Više od brzine” imamo za cilj da postavimo parametre vrhunskog poslovanja, pozicioniramo se među najboljima i postanemo sinonim za kvalitet, ažurnost i poverenje.

Dodatne usluge i garancije


  • SMS obaveštenje o prispeću i isporuci pošiljaka

  • Povrat prateće dokumentacije na vašu adresu nakon isporuke pošiljaka

  • Osiguranje svih pošiljaka

  • Uplata otkupnih pošiljaka

  • Povrat dokaza isporuke/povratnice na vašu adresu

Check the price list of Borovets ski rental.

Naš tim

Naš tim

Vođeni najvišim svetskim standardima u oblasti isporuke, formirali smo tim profesionalaca na koji smo izuzetno ponosni. Naš menadžment čine energični, jaki i iskusni profesionalci, sa jasnom vizijom i razvijenom strategijom. Angažovali smo vrhunski tim za organizaciju poslovanja i logistiku, koji su osmislili teško nadmašiv sistem rada. Posebno smo ponosni na naše momke, ljubazne, kulturne i uslužne kurire, koji su zaslužni za epitet “kraljevska usluga“.

Regionalni centri

Uz konstantnu ekspanziju na srpskom, evropskom, ali i na svetskom tržištu, trenutno imamo poslovnice u sledećim gradovima:

Beograd, Novi Sad, Niš, Zrenjanin, Subotica, Kragujevac, Požarevac, Šabac, Valjevo, Aranđelovac, Jagodina, Zaječar, Leskovac, Kruševac, Kraljevo, Novi Pazar, Nova Varoš i Čačak.